Over ons

Bij JBS-Yachting bouwen wij hoogwaardige jachten op de meest efficiënte manier, zonder kwaliteitsverlies. Daarbij combineren we design en efficiëntie met de nieuwste technologie en innovatieve systemen. Zo bouwen wij krachtige en opvallende jachten. Elegant en solide, veilig en volledig geautomatiseerd. Want als alles vanzelf gaat, dan is het echt luxe.

JBS-Yachting: De Jong en Bruins Slot

Remco de Jong en Gerard Bruins Slot zijn vooruitstrevende jachtbouwers met een eigen visie. Samen hebben ze ruim 20 jaar ervaring in de jachtbouw. Nieuwbouw, casco, refit en alle vormen van techniek. Geen schip kent nog geheimen. Zo ontdek je wat werkt én vooral hoe het nog beter kan. En dat is de intrinsieke motivatie om samen te werken onder de naam JBS-Yachting.

JBS - Yachting | Remco de Jong

Remco de Jong

JBS - Yachting | Gerard Bruins Slot

Gerard Bruins Slot

Werken aan hoogwaardige luxe jachten

JBS werkt vanuit Sint Nicolaasga voor gerenommeerde innovatieve jachtbouwers. Eindproducten voor het luxueuze segment leveren, vraagt om een bepaalde manier van werken: de afwerking moet absoluut spik en span zijn. Onze professionele werkwijze is volledig gestructureerd om de kwaliteit voor klanten te garanderen. Van ontwerp tot afbouw en alles daartussen moet het kloppen.

De enthousiaste vakmensen van JBS

Vakmensen bij JBS

Het team van JBS – Yachting is inmiddels flink uitgebreid en en bestaat uit bijna 20 mensen. Werken bij JBS-Yachting betekent deel uitmaken van een gedreven team dat vol enthousiasme werkt aan prachtige producten. Wij zijn trots op alles wat we bouwen. In ons werk combineren wij techniek met luxe, met comfort en met veiligheid. En elke dag streven we ernaar om nog beter te worden.

Het team van JBS Yachting