Deelproducten

Deelproducten uitbesteden, kan efficiënt zijn voor je productieproces. JBS-Yachting is een ervaren partner in het uitwerken en produceren van kwalitatieve deelproducten voor het luxe segment.

De voordelen van deelproducten uitbesteden

In het productieproces van hoogwaardige jachten, leveren wij kant en klare deelproducten. Onder andere technische onderdelen, pantry’s en natte cellen. JBS-Yachting is consistent in de kwaliteit van het maken en aanleveren van jouw deelproduct.

Het uitbesteden van deelproducten helpt je onder andere vooruit in:

  • Het versnellen van het productieproces
  • Een oplossing voor het personeelstekort op de huidige arbeidsmarkt

  • De waarborging van en verbetering in kwaliteit van het productieproces

Winst in het productieproces

Het versnellen of verbeteren van het productieproces door het uitbesteden van deelproducten levert je winst op. Soms in snelheid en omzet. De andere keer in kwaliteit en klanttevredenheid. Twee concrete voorbeelden:

Meer jachten leveren per jaar

Door het uitbesteden van een deel van de productie, dekken en toebehoren, versnelde onze klant het productieproces. Het resultaat is dat het aantal jachten dat per jaar geleverd wordt, is verhoogd. En dat maakt dat de wachtlijst voor aankoop van dit jacht een stuk korter is.

Kwaliteit en klanttevredenheid

In het oorspronkelijk ontwerp van een jacht hing het console frame, met daarin koelkast, lades en voetenplank, aan het polyester op de buitenkanten. Bij JBS-Yachting zagen we de mogelijkheid tot verbetering. Namelijk de ophang op het dek laten steunen en het frame vanaf de fundering goed oppakken. Het resultaat: de voetplanken lopen niet meer stroef en alles is verstelbaar.

JBS - Yachting - deelproducten

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn in het uitbesteden van deelproducten? Neem contact met ons op. Wij adviseren je graag in het productieproces.